Inredningshjälp Moodboard för ditt projekt

Möte  – behovsanalys – offert ges – godkännande – förslag presenteras – en känsla via inspirationskollage. Produktförslag med inköpsställen sänds digitalt alternativt genomgång på treshome’s kontor på Flygfältsgatan 22, i Torslanda.

Koordinator inspiration & inköp

treshome hjälper dig med tips och idéer till ditt hem eller företagsmiljö. Från enstaka lampa till helt fyllt rum från golv till tak. 

Din inredare till nyproduktion

Bygger du nytt? Totalrenoverera?
treshome samordnar och beställer både fast inredning och interiör. Inredningsdesigner Pia blir din personliga inredningskoordinator och upprättar en agenda som synkar med byggföretag och tillverkaren. Du spar tid och blir uppdaterad av interiördesign och får tillgång till brett kontaktnät inom leverantörer.
Treshome bokar besök / följer med till showroom och visar kök, golv, belysning mm. Dina val dokumenteras och beställs och du blir tätt uppdaterad och precis blir så delaktig i process som du önskar.  

Styling vid föreläsningar på scen eller monter

treshome har stylat scener på Lorensbergsteatern, Draken och på Radison Blu Scandinavia Hotel i Göteborg. Budskapet förstärks i både färg och materialval på scenen.