treshome fyller 4 år!

För fyra år sedan gick startskottet för treshome! Första året pang på med lansering av nätbutik parallellt med studier varvat med  kundträffar/inspiration och försäljning av interiör som inhandlats från inköpsresor runt om i världen. Vilken lycka att få kombinera resor, inköp, och kundkontakten! Samarbete med byggföretag, mäklare, CAD-ritare, tapetföretag, leverantörer och tillverkare av inredningsdesign, affärsnätverk utvecklades och inredningsuppdragen ökade. Hemsidan förnyades tre år senare från nätbutik till inredningskonsultationer samt shoppingmöjligheter & beställningstjänster via besök i lagerbutiken på Flygfältsgatan i Torslanda.

Idag görs olika varianter på uppdrag som inspiration till nyproduktion från enbart fast inredningsval till möblerat och klart åt både privat – och företagskund. Scenstyling som förstärker men inte tar över föreläsningens budskap, koordinering och inköp av interiördesign från enstaka detaljer till komplett miljö, idé och inspiration till semesterhus via moodboard, kollage och produktlista digitalt till kund som utför på egen hand och får tips längs vägen igenom. Flerårigt bygg och inredningsprojekt av fjällhus i skidorten Branäs Mattestorp Village där parhus, fjällhus och lägenheter byggts och inretts i etapper sedan start 2011.

Samordning av hantverkare då treshome har nära samarbete med via Robusta Byggnads AB, och du får tillgång till brett kontaktnät till allt från strömbrytare, kök, bad, tapet till kuddar i soffan. Via treshome kan du beställa från enstaka inredningsdetalj till komplett hem.

TACK fina kunder och samarbetspartners för att det är både roligt och utmanande att gå till jobbet varje morgon! // Pia, inredningsdesigner treshome ab