fjällhus – mörka inredningsval. Inga vita väggar eller tak!

treshome har förmånen att inreda ett helt fjällhus-område, Mattestorp Village i Branäs, Värmland. Ett fjällhus område som byggs i etapper om ca vartannat år. Startskottet var 2011, och hittills har boende med 560 bäddar uppförts i olika hustyper om parhus i sutteräng, fjällhus med loft och fem “fyrbohus” om fyra lägenheter a 72 m2 per styck – och nu senaste tillskottet; ett nittio meter långt lägenhetshus,om 20 lägenheter a 59 m2 per styck;  Mattestorp LONGHOUSE.

Här valde vi att skapa fjällro, en mysig ombonad varm inredning, och undvika vita väggar och tak. Resultatet blev riktigt bra, tack vara tajt samarbete med ägargruppen och byggentreprenör – där inredare får inblick hela vägen från start med idé och första ritning.

Vi har blandat olika material, tapeter med träkänsla och med vintermotiv som fondvägg, i tak varm grå träpanel, badrum och en sovrumsvägg målade i grå färg – samma kulör som utsida fasad. Klinkergolv i varm brun nyans till hall och badrum.  Badrum har träpanel i tak, och grå väggfärg. Djärvt men lyckat val tycker vi!

Några nöjda gäster som bott här – har bokat inredningshjälp till sina egna semesterhus –  välkommen du också! Du kan maila foton och ritningar så kan vi hjälpa till digitalt om du bor en bit bort från Torslanda. För pris vänligen maila.